KUNDSERVICE


Har du frågor eller behöver komma i kontakt med oss så är du välkommen att e-posta eller ringa. Ibland kan vi ha mycket att göra och då det kan det vara svårt att nå oss via telefon, men lämna i så fall ett meddelande eller skicka e-post så återkommer vi så fort som möjligt.

TIPS! INNAN DU RINGER ELLER E-POSTAR FRÅGOR
Se om du kan hitta svar på sidan Vanliga frågor. Där kan du hitta svar på frågor som ofta ställs till oss. Vanliga frågor sidan hittar du uppe i menyn.

Telefontid Måndag-Fredag
kl 10:00-16:00
(OBS 28-31dec nås vi endast via e-mail)

Helgdagar: STÄNGT


Telefon kundservice: 054-770 12 14
E-post kundservice: kundservice@vapenvardsbutiken.se
Messenger: m.me/VapenprodukterSverigeAB


Covid-19

Det nya coronaviruset påverkar för tillfället hela samhället. Vi på Vapenvårdsbutiken följer kontinuerligt utvecklingen och vi följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Jakt, skytte och vapenvård görs normalt i små grupper eller helt enskilt. Det är också en utomhusaktivitet som sker på stora glesbefolkade ytor utan nära kontakt. Vapenvård sker oftast i hemmet eller på skjutbanan. Så vi tror att detta är något som kommer fortsätta vara ganska opåverkat. Att vistas utomhus röra på sig och syssla med fritidsaktiviteter som man tycker om är något som också främjar vår hälsa.

Vår verksamhet rullar på som vanligt och vi har inte märkt av några större störningar. Alla våra skickade försändelser levereras som vanligt till våra kunder i hela Sverige och till större delen av Europa. Vi ser heller inga störningar i våra inkommande varuleveranser från våra leverantörer. Vi har även gjort det möjligt att få varubrev levererad direkt vid dörren för de som inte kan eller vill hämta paket på ett serviceställe.

Marcus Sötterman
VD Vapenprodukter Sverige AB

2020-04-05


UPPDATERING 2020-10-22 På grund av rådande pandemin så påverkar det Dewey MFG i USA som för tillfället har problem med få tag på tillräckligt med material till tillverkningen. Vi har därför svårt att få de kvantiteter vi beställt på vissa varor. En del produkter är därför slut i lager hos oss. Vi jobbar på att få tag på ersättningsprodukter.

Marcus Sötterman
VD Vapenprodukter Sverige AB


FÖRETAGSINFORMATION

Vapenprodukter Sverige AB / Vapenvårdsbutiken
Norsplan 2A
664 52 Vålberg
SVERIGE

Organisations-nr: 556832-7117
Moms-nr: SE556832711701
Bankgiro-nr: 705-0149
Swish-nr: 123 006 77 10
Telefon: 054-770 12 14


KARTA (Klicka för se mer information)
Karta OBS! Vi har ingen butikslokal utan endast lager på Norsplan 2A, Vålberg. 
OBS! Vi har ingen butikslokal utan endast ett utlämningsställe/lager på Norsplan 2A, Vålberg.
Tidsbokning krävs för hämtning av beställda produkter.


 

Facebook Vapenprodukter Sverige AB / Vapenvårdsbutiken Instagram Vapenvårdsbutiken Google Maps / Vapenprodukter Sverige AB